Suifan's Chinese Brush - Intarziere ejaculare

DOAR 147 RON STICLA

Beneficii SUIFAN'S KWANG TZE SOLUTION ?


Solutia Suifan Chinese Brush previne ejacularea precoce, problema des intalnita la barbati. Produsul original este fabricat in China de catre Kwan Tze si ceea ce-l face atat de cautat in lumea intreaga sunt ingredientele naturale din compozitia solutiei. Solutia Suifan prezinta mai multe beneficii printre care:Solutia Suifan nu se recomanda doar barbatilor cu probleme de ejaculare prematura, ci si barbatilor absolut sanatosi care doresc sa isi mentina erectii ferme. Suifan te transforma in barbatul mult dorit, iar partenera va fi satisfacuta cu partide de sex mai lungi si mai intense.Placerea se simte doar cu Suifan!Cum se utilizeaza SUIFAN‘S CHINESE BRUSH ?


Chinese Brush vine ambalat intr-o sticla prevazuta cu holograma ce dovedeste faptul ca produsul este original si sigilat intr-un pachet ce protejeaza produsul de umezeala.

Solutia se aplica o picatura pe ata penisului, flaconul continand circa 30 de aplicatii. Inainte de aplicare asigurati-va ca penisul este curat. Solutia isi face efectul in 60 de minute de la aplicare.

Suifan intarzie astfel ejacularea, mentinandu-si efectul de la 1 pana la 3 ore si marind astfel timpul actului sexual.

Odata aplicata, solutia este absorbita in piele, iar partenera nu este supusa nici unui risc. Mai mult, partenera nu va fi constienta de faptul ca ati aplicat solutia pe penis.PENTRU PLACERI EROTICE MAXIME - SUIFAN’S CHINESE BRUSH

|

|

|

HOME
BENEFICII
COMANDA
CONTACT